Partners

Robuusteiken Ecologische Bouw draagt graag bij aan een betere, groenere wereld. Om stappen te maken, is samenwerking met specialisten op allerlei terreinen een prima idee. Zo komen we tot de beste innovaties in een steeds groenere omgeving. Indruk maken betekent ook volume kunnen leveren, het maximale uit je ontwerp halen en zorgen dat de bouwprojecten op rolletjes lopen. Robuusteiken Ecologische Bouw werkt onder meer samen met de hieronder zorgvuldig geselecteerde partners.

Heilijgers

Heilijgers is een ervaren en vooruitstrevende partner in vastgoedontwikkeling, bouw, transformatie, renovatie en onderhoud. Het bedrijf werkt aan duurzame en innovatieve concepten. De strategische agenda van Heilijgers richt zich vooral op Duurzaam, Digitaal, Divers en Verbonden. En daar vinden wij elkaar.

Bekijk website

Rabobank Noordenveld West Groningen

Om een ecologische modelwoning financieel bereikbaar te maken werken we samen met Rabobank Noordenveld West-Groningen. De woning bouwt Robuusteiken volledig ecologisch, en deze heeft daarmee alles in zich voor de voordeliger Rabo GroenHypotheek.

Bekijk website

Mijn Makelaar

Woningen verkopen en aankopen is de kracht van Mijn Makelaar Noordenveld. Wij werken onder meer met hen samen voor onze modelwoningen. Een professionele makelaar kan veel profijt opleveren bij de verkoop van uw huidige woning. Mijn Makelaar doet dat op een persoonlijke en doelgerichte wijze waarbij de mens centraal staat.

Bekijk website

Bongers Architecten

Robuusteiken en Bongers Architecten werken samen binnen Greentogether BV. Greentogether is een unieke samenwerking, waarin we ieder met een eigen expertise werken aan één gezamenlijk doel: bouwen aan een betere, groene wereld. We maken dit concreet door samen projecten te ontwikkelen met ecologische modelwoningen en bedrijfsgebouwen. Bongers Architecten leggen de lat als erkende BNA-architect hoog. Kernwoorden in hun visie zijn multifunctioneel en energieneutraal.

Bekijk website

Blauwdruk ontwerp

Blauwdruk Ontwerp richt zich als architect op de scheppende kunst. Onder meer ook houtskeletbouw. Samen met Blauwdruk ontwerp wisten we het maximale comfort en de maximale leefruimte te halen uit de Robuusteiken modelwoning. Een droom kan daardoor werkelijkheid worden voor een breed publiek. Ieder zijn vak!

Bekijk website

DAAD Architecten

DAAD Architecten is bekend met alle aspecten van zorgvuldige architectuur, die inspeelt op de wensen van de klant. Samen spreken wij de taal van ontwerpers, bouwers én opdrachtgevers. Daardoor kunnen wij snel schakelen en maatwerk leveren. Van kleine projecten tot grote en complexe uitvoeringsopgaven: ze zijn in goede handen.

Bekijk website