Recreatiewoningen

Trendy recreëren

Robuusteiken ecologische bouwelementen zijn ook prima toepasbaar in de recreatiemarkt. Met de systeembouwelementen is vrijwel elke houten recreatiewoning uit te voeren. De combinatie van ecologische houtsoorten en een mooi design, maken een Robuusteiken recreatiewoning tot een trendy keuze. Investeren in ecologische recreatiewoningen betekent vooruitzien. En aangezien regeren vooruitzien is, weten wij wie er straks warmpjes bij zit. En dat heeft niet alleen met de perfecte isolatie te maken.

Duurzaam investeren

Robuusteiken werkt voor de ontwikkeling van onder meer recreatiewoningen samen binnen Greentogether BV. We willen circulair bouwen en duurzaam investeren graag concreet maken. Greentogether is een unieke samenwerking tussen projectontwikkelaar, architect en bouwer. Ieder met een eigen expertise, hebben wij één gezamenlijk doel: bouwen aan een betere, groene wereld. Samen ontwikkelen we projecten met ecologische recreatiewoningen, maar ook modelwoningen en bedrijfsgebouwen. Deze hebben een gezond woon- en werkklimaat en een kleine voetafdruk op de aarde.

Ecologisch wonen en werken

De strategische samenwerking en onze ruime ervaring maken het mogelijk om snel en efficiënt hoogwaardige projecten te ontwikkelen. En daar ligt meteen het voordeel voor de particuliere en zakelijke klant. Ecologisch wonen en werken komt binnen handbereik voor een breed publiek.

Modulaire recreatiewoning

Als u kiest voor een modulaire recreatiewoning van Robuusteiken, kiest u voor een solide, energiezuinig en ecologisch houten chalet. Onze ecologische bouwelementen zijn gemaakt van hout, houtachtige materialen en bevatten uitsluitend natuurlijke vezels voor de isolatie. Een goed geïsoleerde recreatiewoning is koel in de zomer en houdt de warmte binnen in de winter. Doordat wij werken met een modulair systeem van een zeer goede kwaliteit, is de prijs-kwaliteit robuust te noemen.

Meer weten over investeren in ecologische recreatiewoningen?

Neem contact op met Greentogether

Interesse in onze modulaire houten recreatiewoningen?

Neem contact op